top of page

INDENDØRSSYSTEM

Verdensførende indenfor højderengøring

SpaceVac-Internal-Cleaning-Theatre.jpg

PRODUKT FOKUS

SpaceVac tilbyder en uovertruffen fleksibilitet og ydeevne, hvilket giver en komplet rengøringsløsning, som gør det muligt at rengøre i op til 14 meters højde.

Hurtigt, sikkert og effektivt, uden behov for dyre og tidskrævende løsninger som stiger, lifte og stilladser.

LETVÆGT

Lætvægts, men robuste kulfiberrør, med en diameter på 38 mm. Alle rør er forsynet med en sikkerhedslåsemekanisme, for total brugersikkerhed under brug. Kan også samles liggende, for nemheds skyld

VÆRKTØJER

Stort udvalg af specialbørster, mundstykker og tilbehør, giver fleksible muligheder for dig, som ønsker at rengøre komplekse områder i højden.​

SLANGESÆT

Unikt integreret slangesæt til enkel montering og sikkert ”fit.” SpaceVac er kompatibelt med enhver støvsuger

KAMERASÆT

Trådløst kamera og overvågningssystem kan tilvælges, for at muliggøre inspektion og overvågning af rengøringen, i sikkerhed på jorden. Med vores seneste SpaceVac Explorer kamera kit får du helt op til 9 timer driftstid pr. opladning. 

 

Se video om hvordan INDENDØRSSYSTEM system virker

Tryk for lyd

FØRENDE PÅ MARKEDET AF EN GRUND...

Vores innovative rengøringssystem er udstyret med et alsidigt udvalg af børster og tilbehør, som giver den perfekte løsning, på komplekse rengøringsopgaver i højden. Samtidig uden de sikkerhedsrisici, som er forbundet med stiger, lifte og stilladser.

Foruden at reducere omkostninger og arbejde ved rengøring i højden, kan systemet implementeres på områder med begrænset plads, med lidt eller slet ingen driftsstop – Essentielt, specielt i produktionsvirksomheder.

IDEEL TIL BRUG I FOR EKSEMPEL

DETAIL

BYGNINGER

UDDANNELSESINSTITUTIONER

SIKKERHED I FOKUS

Bygget med tanke på sikkerhed, er vores letvægts kulfiberrør, alle bygget til at modstå selv de mest komplekse og hårde rengøringsudfordringer. Yderligere sikrer vores unikke sikkerhedslåsemekanisme sikkerhed for brugeren ved rengøring i højden, selv ved 14 meter.

Dedikationen for brugersikkerhed har ført til, at SpaceVacs rengøringssystem er blevet nomineret til en række innovationspriser, for sin revolutionerende tilgang til rengøring i højden.

SIKKERHEDSLÅSEMEKANISME

Alle SpaceVacs rør, mundstykker, børster og rengøringstilbehør har vores unikke sikkerhedslåsemekanisme, som ikke adskilles under drift, for at sikre total operatør sikkerhed når systemet er i brug. Find ud af mere i den korte video.

MaxJacobsen.png

HAR DU

SPØRGSMÅL?

Ring til Max, vores SpaceVac ekspert og specialist i rengøringsudstyr

Max Jakobsen

Spacevac ekspert

bottom of page