top of page

ATEX SYSTEMER

Førende indenfor højderengøring

SV-Atex-portrait.jpg

PRODUKT FOKUS

Vores patentafventende ATEX-system er udviklet specifikt til brug i områder, hvor der er risiko for eksplosionsfare, (kendt som ATEX). Systemet er 100% ledende, og garanterer gnistfri drift og fuldstændig sikkerhed for brugeren.
ATEX rengøring kræver udstyr specielt designet og fremstillet til brug i disse miljøer. For at få SpaceVac til at leve op til kravene, redesignede vores team en helt ny patenteret ATEX version af systemet

FULDT LEDENDE

Det fuldt ledende kulfiber rørsæt har samme diameter på 38 mm, men er fremstillet af 100% kulfiber for at sikre antistatisk funktion, når den anvendes i lukkede eksplosive atmosfærer.

MUNDSTYKKER OG VÆRKTØJER

Komplet sortiment af specialiserede antistatiske børster, kulfiber mundstykker og tilbehør giver en fleksibel vifte af muligheder for brugeren, som skal rengøre i højden.

SLANGE KIT

Den integrerede slangekoblings muliggør enkel montering af systemet.
Koblingen passer på et eksisterende 38mm ATEX certificeret rør.

SIKRERE

Alle vores rør, mundstykker og værktøjer, har vores unikke sikkerhedslåsemekanisme for total sikkerhed. Sikkert, hurtigt og nemt.

DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL JOBBET

SpaceVac ATEX rengøringssystem, er udstyret med et komplet udvalg af skræddersyede, anti-statiske børster og tilbehør for at give brugeren en alsidig rengøringsløsning. Alle vores rør, mundstykker og redskaber er udstyret med vores unikke sikkerhedslåsemekanisme som sikrer total brugersikkerhed og giver mulighed for rengøring af rørledninger, ventilationskanaler og i højden, herunder store  produktions maskiner

GARANTERET GNISTFRIT

Ved at udvikle en ledende version af vores højderengøringssystem, var SpaceVac det første system af sin art, der blev certificeret som sikkert til brug i ATEX-certificerede eksplosive atmosfærer, hvor brændbart støv og affald opbygges over tid. Områder hvor disse slags miljøer kan forekomme, omfatter fødevareforarbejdningsanlæg, lagringssiloer, vaskerier, træproduktion og meget mere.

IDEEL TIL BRUG I FACILITETER SOM BLANDT ANDET:

TRÆPRODUKTION

FØDEVAREFORARBEJDNING

VASKERIER

SIKKERHEDSLÅSEMEKANISME

Alle SpaceVacs rørsæt, mundstykker, børster og rengøringstilbehør, har vores unikke sikkerhedslåsemekanisme, som ikke adskilles under drift. Dette sikrer total bruger sikkerhed, når systemet benyttes. Se mere i den korte video .

MaxJacobsen.png

HAR DU

SPØRGSMÅL?

Ring til Max, vores SpaceVac ekspert og specialist i rengøringsudstyr

Max Jakobsen

Spacevac ekspert

bottom of page