top of page

UDENDØRSSYSTEM

Verdensførende indenfor højderengøring

SpaceVac-Gutter-Cleaning.jpg

PRODUKT FOKUS

SpaceVacs udendørs rengøringssystem er designet til at hjælpe med at få rene tagrender, samt  rense blokerede riste og nedløbsrør i optil 16 meters højde

50mm RØR

Øget diameter til tungt snavs, 50 mm i diameteren giver øget luftmængde og sugning i højden.

MUNDSTYKKER

Et sæt kraftige og holdbare mundstykker til rengøring af blokerede riste, nedløbsrør og tagrender, samt mulighed for  lave speciel designede løsninger, hvor det et påkrævet.

ANDRE MULIGHEDER

Det unikke konverteringskit gør det muligt for at anvende sættet indendørs, og derved muligt at gøre brug af SpaceVacs indendørs børster.

KAMERASÆT

Trådløst kamera og overvågningssystem er inkluderet som standard, for at muliggøre inspektion og overvågning af rengøringen, i sikkerhed på jorden

LETVÆGT

Letvægts kulfiberrørsystemet er slidstærkt og let at bruge, selv når du arbejder i hele 16 meters højde.​

 

Se video om hvordan UDENDØRSSYSTEM system virker

Tryk for lyt

LETVÆGTS KULSTOFRØR

Vores 50 mm rengøringsrør og udendørs rengøringsmundstykker, er lavet af letvægts kulfiber, som giver en uovertruffen kvalitet og holder vægten nede, selv ved 16 meters højde. Desuden har alle vores udendørs rør, mundstykker og værktøjer udstyret vores unikke sikkerhedslåsemekanisme for totalbruger sikkerhed.

OVERVÅG DINE FREMSKRIDT FRA JORDEN

Optag og overvåg højderengøringen fra Jorden, med vores innovative trådløse kamera og overvågningssystem. Systemet kører via bluetooth til en skærm ved jorden, og gør det nemt at se hvor om der er gjort rent i tagrenden. Skærmen giver også brugeren mulighed for at optage på et SD-kort, der nemt kan downloades og anvendes til at dokumentere resultaterne.

IDEEL TIL BRUG I FOR EKSEMPEL

DETAIL

BYGNINGER

UDDANNELSESINSTITUTIONER

SIKKERHEDSLÅSEMEKANISME

Alle SpaceVacs rør, mundstykker, børster og rengøringstilbehør har vores unikke sikkerhedslåsemekanisme, som ikke adskilles under drift, for at sikre total operatør sikkerhed når systemet er i brug. Find ud af mere i den korte video.

MaxJacobsen.png

HAR DU

SPØRGSMÅL?

Ring til Max, vores SpaceVac ekspert og specialist i rengøringsudstyr

Max Jakobsen

Spacevac ekspert

bottom of page